Pesu- ja puhdistusaineet

Hyvä pyykki

38,00

PYYKINPESUAINE

Hyvä Pyykki, pesujauhetiiviste

Hajuton pesuaine, joka sopii myös allergikoille ja herkkäihoisille.

 

Poista
Jos haluat lisätä henkilökohtaisen logosi / kuvasi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@pesumesta.fi id

PYYKINPESUAINE

Hyvä Pyykki, pesujauhetiiviste

Hajuton pesuaine, joka sopii myös allergikoille ja herkkäihoisille.

Hyvä Pyykki on Virtasen Maalitehtaan valmistama pyykinpesuaine, joka sopii erityisen hyvin allergikko- ja lapsiperheille. Siihen ei ole lisätty hajusteita tai muita lisäaineita, eikä se sisällä zeoliittia. Pesuaineesta ei siis jää vaatteisiin tai hengitysilmaan pölyä, eikä ihoa ärsyttäviä tai pesukonetta vahingoittavia aineita.

Zeoliittijäämät ovat tympeällä hajullaan pilanneet tuhansia modernejakin pesukoneita.

Hyvä Pyykki on siis zeoliitittomana ja hajuttomana hyvä pesuaine pyykillesi, pesukoneellesi sekä Sinun ihollesi ja keuhkoillesi. Kokeile ja ihastu.

Hajuton pyykkipulveri Hyvä Pyykki niille joilla on hajuallergia tai pesuaineallergia

Hyvä Pyykki on säästäväisen lapsiperheen hajuton pyykinpesujauhe

Lapsiperheille joilla pyykkiä tulee runsaasti ja pesukone käy päivittäin Hyvä Pyykki säästöpakkaukset 8 kg tai 20 kg ovat hyvä valinta. Annostelu on vain 0,5–0,8 dl pesuainetta koneelliseen pyykkiä.

Hajuton pyykinpesuaine jossa Pesuntehostaja sisältyy hintaan

Valkaisuainetta sisältävät pesuaineet haalistavat kirjopyykkiä turhaan. Hyvä Pyykki – pesuaineessa mukana seuraava Pesuntehostaja (valkaisuaine) lisätään koneeseen vain valkopyykin pesussa. Kirjopyykin pesussa sitä ei käytetä. Pyykinpesujauhe jossa myös Pesukoneen puhdistusaine tulee mukana ilmaiseksi

Pesuaineen mukana tulee myös pyykinpesukoneen puhdistusaine. Se irroittaa pesukoneestanne sinne kertyneet saostumat. Pyykinpesujauhe purkin sisältä saat myös ohjeen pesukoneen Puhdistuasaineen käytöstä.